UniekDagjeUit

Uniek dagje uit, de Meestergids helpt je verder

Er staat een familiedag, vrijgezellenfeest, teamuitje of werkuitje op de planning. Hiervoor wil je een uniek dagje uit organiseren, maar weet je nog niet precies wat. Online zijn er duizenden mogelijkheden en door de bomen zie jij het bos niet meer. Wij snappen dat! Daarom biedt de Meestergids unieke dagjes uit op maat. Jij vertelt wat je leuk vindt en wij maken er een dag van om nooit te vergeten. Zodat jij kan genieten van quality time met je familie, vrienden of collega’s.

Stel een uniek dagje uit samen

De Meestergids organiseert originele groepsuitjes in Nederland. Een leuk dagje weg, helemaal afgestemd op jouw wensen. Dus heb jij nog geen duidelijk omlijnd plan of heb jij wel al een plan, maar geen tijd om het te organiseren? Laat het aan de Meestergids over. En ontdek Nederland op haar mooist.  
Hoe werkt dat, zelf een uniek dagje uit samenstellen? Heel simpel! Met behulp van onze bouwstenen stel je gemakkelijk het perfecte groepsuitje samen. Kies uit allerlei opties voor de beste invulling van jouw dag. De Meestergids verzorgt op basis van jouw zelf gekozen thema, activiteit, locatie, vervoer en budget een thematour in eigen land. Laat je verrassen door het unieke aanbod van de Meestergids Nicole. Met haar opleiding tot IVOR reisgids, jarenlange ervaring als event organisator en kennis van groepen, weet ze goed wat er bij jouw groep past!
Heb je nog geen idee wat je wilt doen? Laat je inspireren door onze voorbeeldpakketten. Hier vind je voorbeelden en prijsindicaties voor jouw uitje. Daarnaast zit de Meestergids boordevol ideeën voor leuke uitjes. Zij kan je vol enthousiasme helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo creëren we samen een super leuke dag!

Voor wie organiseert Meestergids unieke dagjes uit?

Voor iedereen! Of het nu gaat om een werkuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of familiedag; het maakt de Meestergids niet uit voor welke groep: als je er maar zin in hebt! Ja, dat betekent ook voor kleinere groepen. Dus wil je een romantisch dagje uit met je partner, heb je bezoek uit het buitenland of wil je als expat Nederland leren kennen? Voor elke groep biedt de Meestergids een leuke thematour in eigen land. In het Nederlands, maar ook in het Duits, Spaans of Engels.

Een leuk dagje uit, als toerist in eigen land of voor toeristen

Wil je een uniek dagje uit? Samen komen we gegarandeerd tot een fantastisch groepsuitje. Geheel verzorgd en uniek! Centraal staan: een professionele organisatie, verrassende onderdelen en een ervaren meestergids. Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Vul snel het contactformulier in, bel naar 0610820186 of stuur een mailtje naar info@meestergids.nl