Taalles

Taalles van de Meestergids

Zoek je taalles in Spaans, Engels, Nederlands of Duits? De Meestergids is er voor jou als je een taal wilt leren of verbeteren. Heb je hulp nodig bij je studie of opleiding? Ook dan helpt de Meestergids graag. Online of aan tafel in centrum Leerdam. In groepjes of privélessen. Voor jong en oud. Professioneel, enthousiast en geduldig. Wij loodsen je er gemakkelijk en prettig doorheen! Klop aan bij de Meestergids voor:
  • Taalles Nederlands, Duits, Spaans of Engels
  • Bijlessen en huiswerkbegeleiding
  • Studiekeuzestress en studieorganisatie
  • Conversatie in de praktijk
  • Grammatica-begrip (bij dyslexie)
  • Taal en cultuur op reis
  • Nederlandse taal en cultuur voor expats

Volledig op maat gemaakte taallessen

De Meestergids werkt niet vanuit een vast programma. Wij snappen dat iedere leerling anders is en passen de lessen daarop aan. Wat betekent dit precies? Via het bouwstenenformulier creëren we samen het perfecte lesprogramma. Vink je wensen aan en kom tot de taalles die jou echt verder gaat helpen. Kies op welk tempo je wilt leren, waar de taallessen plaatsvinden en hoe jij graag gecoacht wilt worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor hulp bij culturele gebruiken en omgangsvormen, conversatie in de praktijk leren, grammaticale uitleg op maat of een combinatie. Natuurlijk help ik graag bij het maken van de juiste keuzes. De Meestergids stelt een pakket samen dat bij jou past. Je wordt gecoacht om het beste uit jezelf te halen en met meer zelfvertrouwen te communiceren. En het mooie: je kunt overal vandaan mijn lessen online doen als je wilt!

Taal leren vanuit je eigen vertrouwde omgeving

Taallessen volgen kan gewoon vanuit huis. Wel zo makkelijk. En met dezelfde aandacht, passende uitleg en enthousiasme. De Meestergids is namelijk een samenwerking aangegaan met online lesprogramma Vectera. Met deze online video tool kan jij nu overal vandaan taalles volgen. Dus lekker vanuit huis of elders achter je laptop of PC. Maar dan wel net zo persoonlijk als een-op-een aan tafel. In deze tool kunnen jij en de docent documenten met elkaar delen, video's samen bekijken, online toetsen samen invullen en met elkaar live chatten. Uit ervaring werkt dit net zo makkelijk en helder als een face-to-face taalles. Zie je de docent toch liever in het echt? Dat kan! De lessen zijn ook te volgen bij de Meestergids aan tafel in centrum Leerdam.

Van wie krijg je de taalles?

Je krijgt les van de Meestergids, Nicole Tak. Zij heeft jarenlange ervaring in doceren en een Bachelorsdiploma in Algemene Letteren en een Master in Latin American Studies op zak. Als ervaren docente talen heeft zij voor iedereen de juiste lesmethode en levert ze graag maatwerk. Altijd met een grote portie geduld en enthousiasme! Daarnaast is ze ook gids. De Meestergids neemt je dus ook graag mee op een uniek dagje uit (link naar SEO pagina) in eigen land.

Voor wie zijn de taallessen geschikt?

Aangezien het programma specifiek op de groep of persoon wordt afgestemd kan iedereen bij de Meestergids taalles volgen. Jong of oud. Overal waar het jou uitkomt. Ook biedt Meestergids speciale mogelijkheden voor expats, studenten en scholieren. Voor expats is er extra aandacht voor Nederland haar cultuur en gebruiken. Hoe praat je met de local. Ik neem je mee op conversatieles op locatie. Daarnaast bied ik voor studenten en scholieren bijlessen, coaching op het gebied van studie, begeleiding met je huiswerk, hulp met je grammatica (het kan écht leuker en simpeler), overhoren, organiseren. Alles wat je nodig hebt!

Start vandaag nog met taallessen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen wat taallessen en coaching betreft? Bekijk hier de prijslijst. Of loop het bouwstenenformulier door en ontvang van de Meestergids een vrijblijvend voorstelaanbod op maat! Vragen? Je kunt altijd bellen naar 0610820186, mailen naar info@meestergids.nl of vul het contactformulier in.